Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacolul „La anul din nou împreună” revine în programul Trupei Harag György
Trupa Harag György  - Vineri, 4 Septembrie 2020

Spectacolul „La anul din nou împreună” de Bernard Slade, în regia lui Babarczy László, regizor laureat cu premiile Kossuth și Jászai și interpretat de actorii Kovács Nikolett și Nagy Csongor Zsolt revine pe scena sătmăreană.

Doris, o gospodină din Oakland, California și George, un contabil căsătorit din New Jersey se întâlnesc, din greșeală într-o pensiune din California. Doris se află aici cu ocazia unei întruniri religioase, George vine la întâlnire de afaceri.

A doua zi, dimineață, se trezesc unul în brațele celuilalt și începe între ei o relație amoroasă ieșită din comun, ce se materializează într-o noapte petrecută împreună în fiecare an. Oare cât are să dureze povestea lor de dragoste?

Primele două reprezentații sunt programate pe data de 5 și 6 septembrie, începând cu ora 21.00 pe scena din curtea Teatrului de Nord, iar de 20 septembrie, ora 19.00, cu titrare în limba română, în sala mare a Teatrului de Nord.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

1476 vizite
Distribuie pe